Inkijkexemplaar

Strippende indiaan

Onder de naam Big Fun Productions adverteerde ik nogal eens omdat ik voor mijn erotische- en disco acts altijd op zoek was naar nieuwe acts. Op een dag viste ik een envelopje uit mijn brievenbus met daarin een aantal foto's van een oudere man met een bierbuik met de omvang van een glascontainer en een toch wel wat aparte vrijetijdsbesteding.
Zijn artiestennaam was Rick, een 55 jarige, in het dagelijks leven financieel directeur bij 1 van Nederlands bekendste luchtvaartmaatschappijen. Het kwam er op neer dat hij een dubbelleven leidde, weliswaar met toestemming van zijn vrouw, die er overigens verder niets van wilde weten.
Zijn act kwam er op neer dat Rick, met ontbloot bovenlijf met pijl en boog, getooid in een Indianenjurk en dito pruik op zwoel klinkende muziek een striptease act opvoerde met als hoogtepunt het uitbundig tonen van zijn volledige klok- en hamerspel aan de massa...
Tsjaa wat moet je daar als organisatie nou mee?
Meteen de prullenbak in was mijn eerste gedachte.
Toevallig zat Sigrid bij mij op kantoor te werken en ik  gooide met een grote grijns de enveloppe voor haar neus.
"Ik heb je droomman gevonden" ,voegde ik er nog fijntjes aan toe.
Ze lag bijna stuiptrekkend naast haar stoel van het lachen toen de telefoon ging.   Ik herpakte me en  pakte de telefoon.
"Met Rick, de striptease indiaan"

...

->> Lees meer in Makelaar in Mooie Meiden! <<-